Strategia companiei

Suntem principalul investitor din România în domeniul metalurgic al productiei de sârmă și produse din sârmă și ne declarăm mândri că suntem lider de piață pe acest sector industrial.

Din momentul înființării și până în prezent, DAN Steel a cunoscut o evoluție constantă, ajungând să dețină o poziție importantă în mediul de afaceri din România, situându-se în “Top 50 companii românești cu capital autohton”. Urmăm acest traseu ascendent și pe viitor, având ca obiectiv să devenim o companie de talie internațională.

Întreaga activitate a companiei DAN Steel și viziunea noastră pentru viitor are la bază următoarele valori:

Inovație
Este elementul esențial care definește modul în care abordăm provocările industriei metalurgice. Preocuparea pentru a găsi si implementa cele mai originale și mai inovative soluții reprezintă o constantă a activității noastre.

Profesionalism
Realizarea de produse de calitate este pe primul plan, iar experiența si devotamentulul personalului, precum și orientarea spre rezultate, sunt puse toate în slujba acestui deziderat.

Respect
În fiecare etapă a activității noastre, acordăm respectul cuvenit partenerilor comerciali, mediului înconjurător, angajaților și comunității.

La fel ca până în prezent:
- Vom continua să ne respectăm partenerii comerciali, oferindu-le produse de cea mai bună calitate, condiții comerciale și competitivitate onestă,
- Vom continua să ne respectăm angajații, oferindu-le un mediu de lucru sigur și stabil, precum și posibilitatea de dezvoltare și perfectionare continuă.