2006-Prezent

2006-Prezent

Eforturile companiei DAN Steel s-au concentrat pe inovație tehnologică, eficientizare  și dezvoltare. Astfel, s-a început înlocuirea echipamentelor cu altele mai performante și liniile de productie au fost modernizate. Obiectivele companiei pentru perioada următoare sunt: maximizarea eficienței energetice, reducerea costurilor de producție și încadrarea în normele europene de mediu.

1999-2006

1991-2000

Perioada imediat următoare privatizării a însemnat un proces amplu și riguros de modernizare si restructurare a întreprinderii. Pe lângă majorarea capacității de productie, investițiile făcute în modernizarea și extinderea infrastructurii, proprietarii DAN Steel au initiat un plan complex, pe termen lung, de creștere a productivității muncii, de diversificare a portofoliului de produse și de extindere a  cotei de piata.

1999

1991

Un moment de referință pentru compania DAN Steel îl reprezintă anul 1999, când s-a finalizat privatizarea integrală a întreprinderii, în urma scoaterii la vânzare prin licitație a pachetului de acțiuni detinut de Fondul Proprietatii de Stat. Achiziția a fost realizată la acea vreme de către SC DAN Steel Group Negrești Oaș SA și astfel, fosta întreprindere metalurgică a devenit o afacere de familie.

1979

1979

Peste doar trei ani, în 1979, se recepționează o nouă capacitate de producție de 8000 tone/an de sârmă zincată, punându-se astfel bazele unei noi secții de producție.

1976

1977

Acum 40 de ani, se puneau bazele unei povești de succes, care astăzi face parte din istoria DAN Steel. Pe data de 1 noiembrie 1976 s-a înființat Întreprinderea Metalurgică Beclean, sub îndrumarea si controlul Ministerului Industriei Metalurgice, care avea ca obiect de activitate productia de sârmă si cuie.